Home / Jongeren / Peuter/ kleutergym de Woldklautertjes in Steenwijkerwold!

Peuter/ kleutergym de Woldklautertjes in Steenwijkerwold!

Niets hoeft, veel mag! Springen, klimmen en klauteren, hangen, balanceren en schommelen, maar ook samen bewegen op muziek en spelletjes doen. Dit zijn de ingrediënten voor de ouder en kind lessen die in Steenwijkerwold gegeven zullen worden.

Deze leuke en actieve lessen beginnen op zaterdag 3 maart met een opening waarbij iedereen kan aanschuiven (09.30-11.30). Er komt een springkussen, een clown, leuke gymactiviteiten en je kunt natuurlijk alvast kennismaken met José Groen (gymjuf).

De gymlessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 18 maanden t/m 4 jaar.

We hebben 2 inloopuren (09.30-10.30 en 10.30-11.30). Je kunt zelf iedere lesdag bekijken welke tijd op die dag het beste uitkomt.

Bent u net zo enthousiast als uw kind(eren) en/of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.svsteenwijkerwold.nl of neem contact op via ons mailadres dewoldklautertjes@svsteenwijkerwold.nl

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu