Home / Bedrijfsnieuws / Korting op Koffie van de Maand bij De Smederij van Steenwijk

Korting op Koffie van de Maand bij De Smederij van Steenwijk

Koffie- en Thee Winkel De Smederij van Steenwijk (hartje Vestingstad Steenwijk) start in maart met een nieuwe kortingactie. Elke maand staat er één van de prachtige slow roast coffees van koffiebranderij Mocca d’Or uit Zwolle in de schijnwerper. Op deze koffie geldt dan een aantrekkelijke korting. Elke maand is er een andere koffie in de aanbieding. De actie geldt voor bonen èn voor vers gemalen koffie.

De Smederij van Steenwijk verkoopt altijd ten minste 16 verschillende soorten handgeplukte, ambachtelijk gebrande koffie van Mocca d’Or. In totaal biedt de ambachtelijke Zwolse koffiebranderij Mocca d’Or echter ruim 30 soorten melanges en pure landenkoffies. Om daarmee kennis te maken staat er voortaan elke maand één daarvan in de schijnwerpers, met een heel aantrekkelijke korting.  De actie begint met de toch al vriendelijk geprijsde Houseblend 100% Arabica. Deze krachtige, rijke espresso koffie heeft een stevige body. Het is een perfecte mix van bonen uit Guatemala, Costa Rica en Peru; landen waar de kwaliteit van de koffieboon hoog is. Deze koffie is vol, fris en iets zoet, met nuances van appel, mandarijn en kandij. De House Blend – 100% Arabica is geschikt voor alle koffievarianten en zetwijzen.  In maart is hij extra goedkoop: 250 gram van € 4,95 voor € 4,75 en 1 kg van € 17,95 voor maar € 15,95. Zoals alle variëteiten wordt ook de Koffie van de Maand desgewenst gratis vers gemalen.  Behalve nieuwe koffiesoorten die niet standaard verkrijgbaar zijn bij De Smederij van Steenwijk zullen in de loop van het jaar ook een aantal vaste variëteiten (waaronder de zeer populaire Café Diego, Sicilia en Sulawesi Kalosi) met korting verkrijgbaar zijn als Koffie van de Maand.

Ook voor theeliefhebbers is er goed nieuws bij De Smederij van Steenwijk. Er is altijd keuze uit ten minste 70 (!) soorten verse losse thee , veelal biologisch en fair trade.  Maar voor wie niet kan kiezen of meerdere soorten wil , is er nu ook een prachtige Mocca d’Or tea tray met 6 prachtige theeblikjes en een handig maatschepje. De blikjes zijn zowel leeg als gevuld verkrijgbaar . Wie kiest voor het standaard assortiment van English Breakfast, Lady Grey, Bosvruchten (Forrest Vanilla), Rooibos, Japan Green Lemon Sencha en Champagne Cassis krijgt er gratis gekleurde assortimentsstickertjes en een handige informatiekaart bij.

De Smederij van Steenwijk is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De Smederij van Steenwijk , Gasthuisstraat 34-36 ,8331 JR Steenwijk, www.smederijvansteenwijk.nl

 Foto:  Nieuwe Mocca d’Or Tea tray verkrijgbaar bij De Smederij van Steenwijk

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu