Home / Gezondheid / Opvoeden met waarden

Opvoeden met waarden

En waarom dat goed kan werken.

Dinsdag 20 maart start aan de Witte de Withstraat 2 om 20.00 uur een  vierdelige serie ontmoetingen over waarden in opvoeding. Da’s niet zomaar – opvoeden zit vol uitdagingen. Steeds meer jongeren nemen een tussenjaar, een tiende van de jongeren wordt gepest op internet en bijna alle kinderen vanaf 9 jaar hebben een mobieltje. ‘Hoe maak je je kinderen weerbaar?’ en ‘wanneer laat je ze los?’ zijn uitdagende opvoedvragen. Gesprekken met andere opvoeders zijn dan verhelderend. Zo’n gesprek is mogelijk tijdens kosteloze bijeenkomsten bij het Apostolisch Genootschap. De vier themaontmoetingen Waardevol opvoeden duren elk twee uur. Ze zijn in een kleine setting met aandacht en tijd voor een open gesprek. 
 
Vindhetantwoordinjezelf.nl prikkelt mensen na te denken over levensvragen en te zoeken naar eigen antwoorden, samen met anderen. De bijeenkomsten zijn een initiatief van het religieus-humanistische Apostolisch Genootschap. Voor meer informatie en inschrijven: www.vindhetantwoordinjezelf.nl.
Het Apostolisch Genootschap staat open voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn. Apostolischen geloven in de kracht van de ontmoeting. Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong. Mensen zijn dus gelijkwaardig en in de kern met elkaar verbonden. Dat geeft mensen de verantwoordelijkheid zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld.
De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X