Home / Bedrijfsnieuws / RTV Slos komt met bredere jongerenprogrammering

RTV Slos komt met bredere jongerenprogrammering

De vrijdagavondprogrammering van RTV SLOS gaat op de schop. Vanaf 2 maart a.s. is de vrijdagavond van 18.00 tot en met 21.00 uur namelijk jongerenavond bij de Steenwijkerlandse omroepstichting. Dit maakte RTV SLOS vandaag bekend.

In het programma New Scool Radio maken Ewan Slager en Jari de Boer hun debuut voor RTV SLOS. De twee jonge radiotalenten openen de vrijdagavond om 18.00 uur met een gevarieerd programma voor de scholieren van de gemeente Steenwijkerland.

De twee jonge programmamakers worden om 19.00 uur afgelost door een ander radioduo. Kimberly de Jonge en Leon Velnaar zijn met hun programma ‘The Student Lounge’ terug van weggeweest. Zij willen zich met hun nieuwe programma meer gaan focussen op de jongvolwassenen (16+) van Steenwijkerland. Het tweetal zal de vrijdagavondprogrammering steevast afsluiten.

Uitdaging
Velnaar kijkt uit naar het debuut van zijn twee jeugdige collega’s: “Een wekelijks programma is een grote uitdaging, maar de afgelopen maanden zijn ze klaargestoomd voor het grote werk. Ze hebben hard gewerkt om hun programma van de grond te krijgen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze het enorm goed gaan doen.”

“De komst van Ewan en Jari geeft mij en Kimberly de gelegenheid om onze bakens wat te verzetten”, kijkt Velnaar uit naar zijn nieuwe programma. “Wij zijn daar de afgelopen tijd druk mee geweest. We zijn ervan overtuigd dat resulteert in een goed en leuk jongerenprogramma.”

The Student Lounge is vanaf 2 maart iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur te horen op de kanalen van RTV SLOS. New Scool Radio begint een week later. Beide programma’s zullen vervolgens iedere vrijdagavond worden uitgezonden.

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X