Home / Nieuwe berichten / Waarschuwing: ijs op vaarten, plassen en meren in Steenwijkerland niet veilig

Waarschuwing: ijs op vaarten, plassen en meren in Steenwijkerland niet veilig

Ook vandaag geldt onze waarschuwing over de kwaliteit van het ijs op de vaarten, plassen en meren in onze gemeente nog steeds. Het ijs is op veel plekken onbetrouwbaar en dus niet veilig om op te schaatsen. Toch blijven veel schaatsliefhebbers de ijzers onderbinden en parkeren hun auto zodanig dat het overige verkeer er hinder van heeft. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen de hulpdiensten er niet langs. Daarom wordt uit voorzorg het smalle gedeelte van de Hoogeweg tussen Ossenzijl en Kalenberg afgesloten (behalve voor aanwonenden en bedrijven). Het betreft het gedeelte vanaf de Venebosweg in Ossenzijl tot aan de splitsing met de Meenteweg. Het aanliggende café-restaurant is gewoon bereikbaar evenals het buitencentrum Weerribben en het natuurrecreatiebedrijf.

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X