Home / Cultuur / NL Doet Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart op de Permacultuur Tuin Vollenhove

NL Doet Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart op de Permacultuur Tuin Vollenhove

Met steun van het Oranjefonds gaat het team van Stichting Transition Town Vollenhove ook dit jaar aan de slag. Vorig jaar is er een tuinhuis neergezet, dit jaar is de voornaamste klus het ophogen van de paden en bedden. Vele handen maken licht werk en een uurtje wat doen, dat helpt al een heleboel.  Het is tevens een leuke manier om kennis te maken met de principes van het permacultuur tuinieren. Er wordt gezorgd voor koffie en een lunch met soep en een gezellige sfeer.

De Permacultuur Tuin is te vinden op het Volkstuinencomplex, Flevoweg 2 te Vollenhove. Iedereen is welkom. De werkzaamheden zijn zowel vrijdag als zaterdag van 9.45 uur tot 14.00 uur. Wie wil komen helpen, graag contact opnemen met Tineke Filarski 06- 2522 1836 of Marja Geerdink 06-1056 5116. Of mail info@transitiontownvollenhove.nl

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X