Home / Nieuwe berichten / Computerinloop, Google Maps en e-readers in De Landerijen

Computerinloop, Google Maps en e-readers in De Landerijen

Dinsdag 13 maart van 10.30 tot 12.00 uur is er weer een inloop voor iedereen die problemen heeft met digitale apparaten: smartphones, tablets, laptops enz. Ook Apple problemen kunnen opgelost worden. Een team van computervrijwilligers staat voor u klaar.
Dezelfde ochtend is er ook speciale aandacht voor Google Maps, wilt u daar meer over weten kom dan deze ochtend aanvang 10.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden, loop gewoon binnen.
E-readers en e-boeken
Donderdag 15 maart om 19.30 uur is er een bijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over e-readers en e-boeken. Op een e-reader kun je heel veel boeken plaatsen.
Voor deze bijeenkomst is opgave verplicht bel 06-83667141 of stuur een mail naar delanderijen.oldemarkt@gmail.com.
Alle bijeenkomsten kosten € 3,50 incl. koffie/thee.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu