Home / Cultuur / Cultuurdebat in theater De Meenthe

Cultuurdebat in theater De Meenthe

In aanloop naar de verkiezingen organiseert Rabo Theater De Meenthe in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek en Taalpunt een cultuurdebat. Onder leiding van presentator Danny Pol worden aan de deelnemende fracties stellingen voorgelegd over onder andere de nieuwe cultuurvisie, de waarde van de cultuur in de gemeente Steenwijkerland en de vraag wat er beter kan. De avond wordt opgesierd met kleine optredens en voordrachten.

Tijdens het debat komen diverse onderwerpen op cultuurgebied aan de orde: belang van het bedrijfsleven, integreren allochtonen en nieuwkomers, vrijwilligers en evenementen en burgerparticipatie. Kom mee debatteren over cultuur op donderdag 15 maart a.s. Het debat start om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur in het Vestzaktheater in De Meenthe in Steenwijk.

 

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X