Home / Cultuur / Filmhuis Steenwijk

Filmhuis Steenwijk

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzaktheater van Rabo Theater De Meenthe).

Extra vertoning Loving Vincent
Dinsdagavond 13 maart is de film ‘Loving Vincent’ uitverkocht. Er is een extra vertoning op vrijdag 16 maart om 20.15 uur. Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen. De verschillende mensen (allemaal geschilderd door Van Gogh) die hij tijdens zijn reis ontmoet, hebben elk hun eigen verhaal. Het blijkt moeilijk de waarheid over de getroebleerde Vincent te achterhalen.

 Nieuw te zien in het Filmhuis Steenwijk
Donderdag 22 maart The Square. Zondag 25 maart Florence Foster Jenkins. Dinsdag 10 april Maudie. Dinsdag 17 april Happy End. Donderdag 26 april een verrassingsfilm. Dinsdag 8 mei Heartstone. Donderdag 17 mei Vele Hemels boven de Zevende en dinsdag 29 mei Wonderstruck.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X