Home / Cultuur / Inschrijving RTV Fietsvierdaagse Steenwijk geopend

Inschrijving RTV Fietsvierdaagse Steenwijk geopend

Fietsliefhebbers opgelet! Van 26 t/m 29 juni 2018 organiseert RTV Steenwijk opnieuw de Fietsvierdaagse van Steenwijk. De inschrijving is geopend. Via www.rtvfietsvierdaagsesteenwijk.nl verzekert u zich van een startbewijs.

Drie Nationale Parken
De routes van de vierdaagse gaan dwars door de drie Nationale Parken Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Weerribben-Wieden. Natuurlijk ontbreekt ook Giethoorn niet in de route. Er is zelfs een Hollands Venetië dag!

Routes
De Dwingelderveldroute leidt u over de Drentse Heidevelden. Van de heidevelden is het eenvoudig sfeerproeven in de Drentse brinkdorpen tijdens de route door het Drents-Friese Wold. In Weerribben-Wieden gaan de routes langs de drijvende veenlanden en moerasbossen. De karakteristieke bruggetjes en grachten van de romantische waterdorpen Belt-Schutsloot en Giethoorn maken de grote variëteit van de routes compleet.

Programma
Op maandagavond 25 juni zal de feestelijke opening plaatsvinden van de 27e editie. Deze avond kunt u genieten van de Gieterse band “Dreuge Worst”. Zo zal er iedere avond een programma met muzikale omlijsting zijn en mag de traditionele bingoavond natuurlijk niet ontbreken.

Vestingstad Steenwijk
Mocht u na een mooie dag fietsen nog tijd over hebben, dan kunt u een bezoek brengen aan de gezellige Vestingstad Steenwijk. Met talloze historische gebouwen en gezellige horeca. Ook zijn er tal van locaties in en rond Steenwijk waar u tijdens uw verblijf kunt overnachten.

We zien u graag verschijnen aan de start van deze 27ste editie !

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X