Home / Cultuur / Lezing Bregje Bleeker over haar boek EVA

Lezing Bregje Bleeker over haar boek EVA

Op donderdag 15 maart geeft schrijfster Bregje Bleeker in de Bibliotheek Steenwijk een lezing over haar roman Eva, waarin ze vertelt over haar familiegeschiedenis en ervaringen met een door hersenziekte getroffen moeder.

De roman Eva heeft Bregje gebaseerd op het leven van haar moeder. ‘Ik vind het belangrijk dat men meekrijgt hoe mijn moeder en het leven in ons gezin zowel voor als na de diagnose was. Hoe een ziekte relaties en karakters kan veranderen en hoe belangrijk het is om van iemand te houden zoals hij of zij is. Zet de veranderingen van de persoon niet centraal en geniet van de dingen die nog wel mogelijk zijn’, aldus Bregje.

Na de lezing is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de schrijfster en medebezoekers. De lezing is gratis voor onze leden, niet leden betalen € 7,50. U meldt zich aan bij de ledenadministratie via: info@uwledenvereniging.nl of (0521) 539893.

Bibliotheek Steenwijk  / Donderdag 15 maart /  19:30 uur

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X