Home / Nieuws uit de Kop / Blokzijl / Ons Genoegen Blokzijl speelt “Kwijt” op 23 en 24 maart a.s.

Ons Genoegen Blokzijl speelt “Kwijt” op 23 en 24 maart a.s.

Ook dit toneelseizoen verzorgt theaterdocent en regisseur Ellen Visser uit Zwolle de toneellessen voor de jeugd van Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Blokzijl. Zij is met beide groepen druk aan het repeteren voor een door Ellen zelf geschreven voorstelling met alle jeugdspelers samen die op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart a.s. wordt gespeeld.

Het begint met katten die vermist raken, daarna een paard en uiteindelijk zelfs een persoon. Waar zijn ze? Wie houdt ze gevangen? Zou dat oude lege huis er iets mee te maken hebben? Een mysterie dat moet worden opgelost, gaat het ze lukken?

Ons Klein Genoegen speelt op 23 en 24 maart de spannende voorstelling Kwijt. Kom kijken als je durft. Kaarten zijn te reserveren via onze website www.onsgenoegen-blokzijl.nl of op de avond zelf aan de kassa (mits niet uitverkocht). De entreeprijs is € 3,- voor zowel volwassenen als kinderen. De zaal is open om 19.00 uur en om 19.30 uur begint de voorstelling.

Noteer ook alvast 12, 13 en 14 april in uw agenda; dan spelen de volwassenen van Ons Genoegen de ‘knettergekke’ voorstelling Het Koekoeksnest.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X