Home / Gezondheid / Open dag RibwGO Steenwijk

Open dag RibwGO Steenwijk

Maak kennis met de kunde van RIBW GO
Week van Zorg en Welzijn 2018

In de week van 12 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Een moment voor zorginstellingen om hun deuren te openen voor het publiek en te laten zien hoe de zorg werkt. Dit jaar is het thema: Maak kennis met kunde. Ook RIBW Groep Overijssel (RIBW GO) doet mee aan deze bijzondere week. In Steenwijk zullen twee locaties hun deuren openen op woensdag 14 maart van 12.00-16.00 uur.

RIBW GO in Steenwijk
Op de locaties aan de Paul Krügerstraat 34 in Steenwijk-West en aan de Parade 8 in het Van den Kornputkwartier kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen. Er zijn diverse rondleidingen, u kunt genieten van een hapje en drankje, er zijn kinderactiviteiten en er is informatie over de zorg die RIWB GO biedt. Ook is er een bijzondere expositie met werken van het schildersatelier.

Kijkje in de keuken
Teamleden geven dan graag een kijkje in de keuken en vertellen over de begeleiding die zij bieden aan mensen met psychische of psychiatrische problemen. En over nieuwe ontwikkelingen en begeleidingsmogelijkheden. RIBW GO heeft als uitgangspunt dat elk mens uniek is, een ieder heeft zijn eigen karakter, ervaringen, beperkingen, talenten, wensen en dromen. Ieder mens ervaart welzijn en momenten van geluk wanneer hij zoveel mogelijk regie heeft op het eigen leven. En wanneer hij kan meedoen en meetellen in de maatschappij, zoveel en zo goed als dat gaat. Daarin wil RIBW GO van betekenis zijn. Kom ook langs tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Ieder is van harte welkom

RIBW Groep Overijssel biedt begeleiding aan mensen met een psychische beperking, zodat zij hun dagelijkse leven zoveel mogelijk zelf vorm kunnen geven. Ca. 800 medewerkers begeleiden in Overijssel ruim 2.000 mensen op het gebied van wonen, werken en welzijn. Kijk voor meer informatie op: www.ribwgo.nl.

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X