Home / Bedrijfsnieuws / Inwoners kunnen mee debatteren tijdens het verkiezingsdebat

Inwoners kunnen mee debatteren tijdens het verkiezingsdebat

Op maandagavond 19 maart 2018 vindt het Steenwijkerlands Verkiezingsdebat plaats in het gemeentehuis. Tijdens deze avond debatteren politici over tal van onderwerpen die de inwoner van Steenwijkerland aangaan. Ook inwoners kunnen vanuit huis mee debatteren over de stellingen die deze avond worden besproken!

Hoe?
Door via de Webapp, www.steenwijkerland.nl/stemmee, te reageren op deze 4 stellingen.

  1. Landbouwgebied in de gemeente Steenwijkerland moet worden opgeofferd ten gunste van natuurgebied
  2. De gemeente Steenwijkerland moet experimenteren met een basisinkomen
  3. In de gemeente Steenwijkerland mogen vanaf 2019 alleen nog maar gasvrije woningen worden gebouwd
  4. In de gemeente Steenwijkerland mogen megastallen worden gebouwd

Meer informatie over het verkiezingsdebat kan men vinden in de verkiezingskrant die kort geleden is verspreid of op www.steenwijkerland.nl/verkiezingen

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu