Home / Bedrijfsnieuws / GR2018 Ondernemers op een voetstuk

GR2018 Ondernemers op een voetstuk

‘Spreiding in tijd en ruimte’ voor bezoekers en bewoners van Steenwijkerland.

Impulsen die Steenwijkerland tot een hoger niveau brengen, echt gebruiken!Van ondernemerschap tot onderwijs en van natuur tot openbaar vervoer, alles is aan elkaar verbonden.

Gebruik maken van alles wat onze gemeente biedt en dit doelgericht uitdragen.

Aangezien we nu toch al in een wereldetalage staan met een goed exportproduct genaamd Giethoorn, is het nu de tijd om middels inzet van familiebedrijven, gemotiveerde werknemers, scholen en onze gemeente een statement te maken; “Steenwijkerland biedt meer!” Kansen benutten en je door successen laten inspireren, beschermen wat we hebben door het te delen met onze hele gemeente!Kan dit? Jazeker! Door het aanbod zichtbaarder te maken en het op een aansluitende manier te vermarkten.

Een verzameling van kernen die elk in hun eigen recht meerwaarde toevoegen aan het mooie plaatje dat Steenwijkerland heet. Met een eigen intercitystation en te midden van een Nationaal Park.
Met vervoer op maat (als het aan ons) ligt en daardoor spreiding in de ruimte maar ook in de tijd (seizoensverlengend). Niet alleen voor toerisme maar aantrekkingskracht in de breedste zin van het woord.
Zakelijke bezoekers raken ook geïnspireerd en onze ruimte om te ontwikkelen is zeer interessant. VVD Lokaal zal u meer moeten horen en wij zullen meer moeten luisteren naar de ondernemers en bewoners!
Werkgelegenheid, sponsoring, bouw en onderhoud, koopkracht, ambachten, familiebedrijven en MKB, sociale voorzieningen, activiteiten EN vrijetijdseconomie!

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu