Home / Bedrijfsnieuws / GR2018 Ondernemers op een voetstuk

GR2018 Ondernemers op een voetstuk

‘Spreiding in tijd en ruimte’ voor bezoekers en bewoners van Steenwijkerland.

Impulsen die Steenwijkerland tot een hoger niveau brengen, echt gebruiken!Van ondernemerschap tot onderwijs en van natuur tot openbaar vervoer, alles is aan elkaar verbonden.

Gebruik maken van alles wat onze gemeente biedt en dit doelgericht uitdragen.

Aangezien we nu toch al in een wereldetalage staan met een goed exportproduct genaamd Giethoorn, is het nu de tijd om middels inzet van familiebedrijven, gemotiveerde werknemers, scholen en onze gemeente een statement te maken; “Steenwijkerland biedt meer!” Kansen benutten en je door successen laten inspireren, beschermen wat we hebben door het te delen met onze hele gemeente!Kan dit? Jazeker! Door het aanbod zichtbaarder te maken en het op een aansluitende manier te vermarkten.

Een verzameling van kernen die elk in hun eigen recht meerwaarde toevoegen aan het mooie plaatje dat Steenwijkerland heet. Met een eigen intercitystation en te midden van een Nationaal Park.
Met vervoer op maat (als het aan ons) ligt en daardoor spreiding in de ruimte maar ook in de tijd (seizoensverlengend). Niet alleen voor toerisme maar aantrekkingskracht in de breedste zin van het woord.
Zakelijke bezoekers raken ook geïnspireerd en onze ruimte om te ontwikkelen is zeer interessant. VVD Lokaal zal u meer moeten horen en wij zullen meer moeten luisteren naar de ondernemers en bewoners!
Werkgelegenheid, sponsoring, bouw en onderhoud, koopkracht, ambachten, familiebedrijven en MKB, sociale voorzieningen, activiteiten EN vrijetijdseconomie!

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X