Home / Gezondheid / Fit het voorjaar in, in De landerijen

Fit het voorjaar in, in De landerijen

Kom Fit het voorjaar in, in De Landerijen! Elke maandag om 14.00 uur kunt u meedoen met senioren gymnastiek In het dorpsservicecentrum De Landerijen, aan De Weeren 1 in Oldemarkt (ingang aan de burg. Gerrevinklaan). Bent u niet meer zo goed ter been? Geen probleem, allerlei oefeningen en spelactiviteiten kunt u zittend mee doen. Ongemerkt komen alle spieren aan bod. De gymles wordt door gediplomeerd leidster Nicolette Berk gegeven, de groep kijkt uit naar nieuwe leden! We nodigen u graag uit voor een  gratis een proefles!

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X