Home / Bedrijfsnieuws / Prijsuitreiking fotowedstrijd Bijzonderdruk

Prijsuitreiking fotowedstrijd Bijzonderdruk

De fotowedstrijd, gekoppeld aan het Open Huis van Bijzonderdruk in januari, is gewonnen door de Imke en Wiebe Dijkstra. Dit werd bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst waar de drie finalisten voor uitgenodigd waren. Alle finalisten mochten een ingelijste foto in ontvangst nemen. De prijswinnaars ontvangen binnenkort de echte prijs: een door hen zelf gekozen foto die op A1 formaat zal worden afgedrukt.

Tijdens het Open Huis hadden meerdere bezoekers deelgenomen aan de fotowedstrijd door zichzelf in een ouderwetse ‘drukkersoutfit’ te laten fotograferen. De ludieke foto’s werden door de ontwerpafdeling van Bijzonderdruk in een foto van een oude drukkerij gemonteerd en op de website geplaatst. Via een online stemming werden de drie finalisten geselecteerd. De gedeelde tweede plaats ging naar de families Maring en Kooij. Imke en Wiebe Dijkstra, die veruit de meeste stemmen binnenhaalden, waren blij verrast. “Vanuit ons bedrijf Talmazorg doen wij zaken met Bijzonderdruk. We vonden het leuk dat de medewerkers tijdens het Open Huis gewoon aan het werk waren. Zo kan je zien hoe zo’n productieproces verloopt. We hadden niet hoeven winnen, maar vinden het wel heel erg leuk. We zijn erg benieuwd naar de reactie van de familie. De foto op groot formaat zal in ieder geval een familiefoto worden.”

Martin van ‘t Veen: “We hebben bewust gekozen voor het uitreiken van de prijs in deze vorm, omdat we daarmee het samenwerkingsverband dat tijdens het Open Huis bekend werd gemaakt, nogmaals voor het voetlicht kunnen brengen. Het drukken van foto’s op groot formaat wordt sinds januari namelijk verzorgd door dit samenwerkingsverband dat de naam Bijzondersign heeft meegekregen. De mogelijkheden zijn oneindig dankzij de technieken die onze samenwerkingspartner in huis heeft.”

Bekijk ook

Nieuw vlonderpad toegankelijk voor iedereen

Het vlonderpad bij Bezoekerscentrum De Wieden is volledig vernieuwd én ook toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelers …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X