Home / Cultuur / Het gezelligste meezing café van Nederland

Het gezelligste meezing café van Nederland

Folk&Seasongs Café 2018
Als opwarmertje voor het Folk&Seasong Festival op 29 en juni en 1 juli in Giethoorn, kan op zaterdag 31 maart op herhaling in café restaurant De Witte Hoeve in Giethoorn. Vanaf 20.00 uur treden hier vier groepen op en een groot aantal losse sessie muzikanten welke spontaan samen de mooiste muziek gaan maken, en waar jij aan kan deelnemen..

Meespelen, meezingen of alleen luisteren, een verhaal vertellen, zelf een lied zingen, het kan allemaal. Uit de Noord Oost polder komen De Publiners, uit Leiden Matrozen MatelooZ, uit Zwolle Shantycrew Buitenboor en uit Giethoorn Easy&Freet. De Publiners is een echter Dubliners tribute band, de Matrozen uit Leiden brengen nummers met een lach en een traan veelal in het Frans, Buitenboord, zingen de echte Shanty’s en Easy&Free heet een groot repetoire aan Folksons around the world..
De entree is gratis.

Geheel spontaan wordt de ruimte in het Folk&Seasong Café, gevuld met het geluid van bekende Ierse Folk en shanty’s, uitgevoerd door solisten en groepen EN het aanwezige publiek. Maar wil je een gedicht voordragen, een verhaal over de zeevaart vertellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zien wij je op zaterdagavond 31 maart??? Je bent van harte uitgenodigd. Toegang gratis Zaterdag 31 maart (voor Pasen) van 20.00 – 24.00 in het Restaurant De Witte Hoeve in Giethoorn, volop parkeergelegenheid.
Locatie, restaurant De Witte Hoeve in Giethoorn,

Gratis Entree
Mede door de goede samenwerking met de groepen is dit grote evenement gratis toegankelijk.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X