Home / Bedrijfsnieuws / Doeve zet zelfstandig MKB-advisering voort

Doeve zet zelfstandig MKB-advisering voort

Marcel Doeve is met ingang van 1 maart onder de naam DOEVE MKB-advies zijn eigen onderneming gestart, gericht op advies voor MKB-ondernemers. In deze onderneming wordt de dienstverlening voortgezet die Doeve de laatste drie jaar voor mth accountants & adviseurs in Noord-Nederland in de markt zette als adviseur strategie & ondernemerschap voor MKB-ondernemers.

Doeve was gedurende ruim 21 jaar in verschillende functies en rollen actief binnen mth accountants & adviseurs. De laatste jaren zette hij voor mth de advisering over strategie & ondernemerschap voor MKB-ondernemers op de kaart. Doeve: “Er is veel behoefte aan advies vanuit MKB-bedrijven, vooral van iemand die, naast verstand van cijfers en belastingen, ook oog heeft voor de onderneming in haar geheel. Als MKB-adviseur moet je juist niet als accountant of belastingadviseur denken en handelen, maar als ondernemer en dat is iets waar ik met mijn aanpak blijkbaar toe in staat ben. In de loop van jaren zijn met aantoonbaar succes al diverse ondernemers met deze MKB-specifieke aanpak in hun ondernemingsplannen geholpen. Om deze aanpak en de dienstverlening verder te kunnen uitbouwen en het succes te kunnen vergroten heb ik samen met de directie van mth besloten om deze zelfstandig buiten de mth-organisatie voort te zetten.”

Om deze reden zet Doeve deze adviesdiensten onder de naam DOEVE MKB-advies als zelfstandige professional voort. Mth-directeur Ton Rakké: “In de samenwerking tussen mth en Marcel zullen wij nog steeds deze dienstverlening blijven aanbieden en gebruik blijven maken van de diensten en inzet van Marcel. Wij zijn er van overtuigd dat deze stap een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van deze dienstverlening voor Marcel en dat onze relaties hiervan optimaal zullen profiteren.”

Doeve gebruikt de komende maanden om zijn eigen organisatie verder te ontwikkelen en zal medio 2018 zijn nieuwe bedrijf in de markt zetten.

 

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X