Home / Cultuur / Nieuw jeugdhonk Kuinre

Nieuw jeugdhonk Kuinre

De jeugd van Kuinre heeft een half jaar geen eigen plekje gehad, maar nu staat er een spliksplinter nieuw gebouw aan de Havendijk. Een aannemer en een heleboel vrijwilligers hebben dit mogelijk gemaakt. Door een forse bijdrage van de Gemeente Steenwijkerland en door fondsenwerving en bijdrage van allerlei acties is het benodigde geld voor “het Strandhuus” tot stand gekomen. Het was niet meer verantwoord voor de jeugd vanaf 10 jaar om het oude jeugdhonk te gebruiken. Het viel bijna uit elkaar van de vocht problemen. Schimmels en paddestoelen tierden welig. Dat kon natuurlijk niet.

Binnen 4 maanden is het oude afgebroken en nu is vrijdag al de offieciele opening door Wethouder Dieke Frantzen van de Gemeente Steenwijkerland. Zaterdag vanaf 2 uur is iedereen uit Kuinre en zijn belangstellenden welkom om te kijken hoe mooi het allemaal is geworden. Het is fantastisch hoeveel mensen in het dorp zich belangenloos hebben ingezet voor dit project. Stichting Jeugdhonk Kuinre is heel erg blij en trots op dit resultaat.

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X