Home / Nieuws uit de Kop / Giethoorn / Swingende seizoensafsluiting vrouwencafé giethoorn

Swingende seizoensafsluiting vrouwencafé giethoorn

Dinsdagavond 27 maart a.s. laatste vrouwencafé tot komende winter

Als de lente start, stopt Vrouwencafé Vitaal Giethoorn. Althans voor dit seizoen, want Vrouwencafé is er alleen in de wintermaanden. Op dinsdagavond 27 maart a.s. wordt het seizoen swingend afgesloten met het thema dans!

Tijdens een interactieve workshop leer je gezamenlijk een aantal internationale dansen. Ervaring is niet nodig. Zin in een swingende en gezellige avond is voldoende. Natuurlijk blijft er voldoende tijd over om na te praten en bij te kletsen.

De deuren van De Sloothaak openen om 19.30 uur en om 20.00 start de workshop. De entreeprijs bedraagt € 6,50, exclusief drankjes, maar inclusief heerlijke hapjes. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X