Home / Cultuur / HET UELENBORD Filmhuis en veganistisch eten

HET UELENBORD Filmhuis en veganistisch eten

HET UELENBORD/ Filmhuis
Elke 1e dinsdag veganistisch eten en film

Op dinsdag 3 april wordt in De Uelenspieghel weer veganistisch gegeten. Om 18.00 wordt de maaltijd opgediend. De film begint om 20 uur. Ook groepjes kunnen zich aanmelden, maar kom gerust in uw eentje want u bent niet de enige. Graag vóór maandag 12 uur reserveren bij De Uelenspieghel bij annette@uelenspieghel.nl of 0521-351331.
De prijs is E 15,00; de film is gratis.

The Economics of Happiness’ (De Economie van het Geluk) (2011) is een film over het dubbele gezicht van de economische globalisering. De film neemt de ontwikkelingen in de Indiase regio Ladakh als uitgangspunt, een gemeenschap, die zich lange tijd in eigen tempo ontwikkelde met een groot gevoel van gemeenschapszin, lokale zelfvoorziening en… tevredenheid. Tot rond 1975 de ‘moderne’ wereld er kwam binnenbulderen en de Westers georiënteerde consumptiemaatschappij langzaam maar zeker de oude waarden en tradities naar de achtergrond drong op een menselijke maat.

DE UELENSPIEGHEL
Spiritueel en kunstzinnig centrum, groepsaccommodatie Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Drenthe, 0521-351331 annette@uelenspieghel.nl

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X