Home / Bedrijfsnieuws / Gids als uitnodiging ‘lekker uit’ te gaan in eigen regio

Gids als uitnodiging ‘lekker uit’ te gaan in eigen regio

Alle inwoners van de gemeente Steenwijkerland ontvangen dinsdag Lekker Uit 2018. Weerribben-Wieden Marketing verspreidt deze gids huis-aan-huis bij de Steenwijker Express. Bezoekers en toeristen kunnen het magazine afhalen bij tientallen toeristische en recreatieve locaties in de regio. “Zie deze uitgave maar als een uitnodiging voor bewoners  er lekker op uit te gaan in de eigen regio Weerribben-Wieden”, zegt Jakob Ponstein.

Hij is de merkleider van Weerribben-Wieden Marketing en weet dat het vierkante magazine al jaren goed in de smaak valt. Toeristen lezen daarin tips over de regio, mogelijke uitjes en de leukste adressen in het gebied. “Nieuw is dit keer onder meer aandacht voor locaties die geschikt zijn bij regenachtig weer. Ook die zijn er steeds meer, waardoor ons gebied onder alle weersomstandigheden aantrekkelijk is”, vindt Ponstein.

Ook voor de inwoners van Steenwijkerland valt er nog genoeg te ontdekken in de eigen gemeente, denkt hij. Het magazine biedt daarvoor handvaten. “In feite is het een bundeling van al het leuks dat wij hier hebben, of je nou een dagje uit wilt met het gezin of gewoon een avondje uiteten. Ook de evenementenkalender is handig. En boswachters brengen je op plekken waar je misschien nog nooit bent geweest.”

Lekker Uit 2018 is mogelijk dankzij de bijdrages van de ondernemers in de toeristische en recreatieve sector. Naast Lekker Uit brengt Weerribben-Wieden Marketing ook weer een seizoensgids uit. Die is gericht op bezoekers van het gebied. Ook daaruit halen ze volop inspiratie voor activiteiten in de regio.

Foto: Weerribben-Wieden Marketing
Plezier op het water bij Rams Woerthe in Steenwijk

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X