Home / Cultuur / Koor uit Steenwijk Vocalinde onderdeel van dansproductie

Koor uit Steenwijk Vocalinde onderdeel van dansproductie

Het internationaal choreografenduo IVGI&GREBEN presenteert krachtig nieuw werk op dinsdag 24 april in het Rabo Theater De Meenthe met medewerking van koor Vocalinde.

Het publiek in Steenwijk kan 24 april kennismaken met het poëtisch en tegelijkertijd confronterende werk van het internationaal bekende choreografenduo IVGI&GREBEN. De uit Israël afkomstige Uri Ivgi en de Nederlander Johan Greben werken al vijtien jaar succesvol samen en hun gelauwerde werk is over de hele wereld bij toonaangevende gezelschappen te zien. Hun nieuwste voorstelling We Are In Trouble is in februari in Leeuwarden in première gegaan als openingsvoorstelling van het internationale programma Strangers on Stage in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Na deze geslaagde première met staande ovatie en meerdere uitverkochte zalen in het land, komt We Are In Trouble nu naar het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

In deze rauwe en intense show verplaatst een groep van acht mensen zich voortdurend. Op zoek naar een plek om te rusten, of misschien een nieuw leven te beginnen? Het verleden dat te overweldigend is om bij stil te staan, maakt dat ze steeds in beweging blijven.

Voor de voorstelling in De Meenthe heeft IVGI&GREBEN contact gezocht met het koor Vocalinde uit Steenwijk. Het koor heeft zich bereid verklaart om hun medewerking aan de voorstelling te verlenen. Hoe dit in zijn werk zal gaan kunt u zien op dinsdag 24 april!

Bezoek www.demeenthe.nl voor meer informatie en het bestellen van tickets.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X