Home / Gezondheid / Autisme en relaties

Autisme en relaties

Op vrijdag 13 april wordt de NVA film ‘Een (be)werkelijke liefde over Autisme en relaties vertoond.De film laat de bijzondere kanten zien van twee totaal verschillende relaties tussen iemand zonder autisme en iemand mét autisme. Bij het ene stel gaat het puur om een partnerrelatie, bij het andere is er sprake van een gezin, waarbij zowel één van de partners als één van de kinderen autisme heeft. De film duurt ongeveer 40 minuten, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen en na te praten. De tijd is 10.00 uur. De entree is gratis en vanaf 9.30 uur staat de koffie/thee klaar. Opgave, is zeer gewenst ivm ruimte voor maximaal 8 personen per film, via email:aicsteenwijkerland@gmail.com of telefonisch: 06-24129063. Het adres is: AIC Steenwijkerland, huiskamer(Thuiszorggebouw) Mr Z ter Steghestraat 9, 8331 KG Steenwijk

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X