Home / Cultuur / Bekende deejay en zangeres vormen unieke combinatie in Sint Jansklooster

Bekende deejay en zangeres vormen unieke combinatie in Sint Jansklooster

De bekende deejay Stefan Stasse en zangeres Carmen Sars staan 21 april met een bijzondere voorstelling in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Ze brengen met ‘Aangeraakt door Liefdeeen unieke theaterbeleving over leven en liefde, met muziek en poëzie als instrumenten.

Stasse is bekend van de Top2000 en het radio2-programma ‘Staat van Sasse’. Daarnaast is hij televisiepresentator en acteur. Sars is singer-songwriter met een Zilveren Harp in haar bagage. Ze schrijft haar eigen nummers en is ook componist van Dans Me Gek, waarmee Ramses Shaffy en Willeke Alberti een hit scoorden.

In Podium Lokaal brengt ze haar jazzy, bluesy chansons in afwisseling met de stem van Stasse die teksten en gedichten voordraagt van onder meer Ramses Shaffy, Erich Fromm, Ronald Holst en Fernando Pessoa.

Het duo wordt in Sint Jansklooster begeleid door muzikanten die tot de top van de Nederlandse jazzwereld behoren. Pianist Hans Vroomans en Ruud Breuls zijn bijvoorbeeld bekend van het Metropole Orkest.

De voorstelling op 21 april begint om 20.30 uur. Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X