Home / Gezondheid / Interactieve lezing Medicinale Cannabis in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg

Interactieve lezing Medicinale Cannabis in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg

Op donderdag 19 april van 19.00 tot 21.00 uur is er een lezing over medicinale cannabis.  Vanaf 18.45 is iedereen welkom voor koffie of thee. Het wordt gehouden in de Multifunctionele Ruimte, op de eerste verdieping van Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Rene Barendse geeft een interactieve lezing voor patiënten die reeds medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. De lezing duurt ongeveer een uur qua spreektijd. Er is tussentijds voldoende gelegenheid om persoonlijke vragen van mensen te beantwoorden. Rene en de meegebrachte ervaringsdeskundige patiënten willen anderen helpen in hun zoektocht naar gezondheid.

Er wordt geen entree gevraagd. Een donatie aan Stichting VMO, voor patiënten in deze materie wordt erg gewaardeerd www.vergelijkingmedicinaleolie.org

Aanmelding is gewenst, gezien de verwachte belangstelling. U kunt zich opgeven via info@transitiontownvollenhove.nl of telefonisch bij Marja Geerdink 06-10565116.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X