Home / Nieuwe berichten / Opgeven Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Opgeven Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt van 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde “Schuurverkoop Oldemarkt” plaats. Wilt u graag meedoen? Dat kan! Vanuit uw eigen schuur, tuin of vanaf uw eigen oprit kunt u de spullen te koop aanbieden. Hang de vlag uit en / of versier uw tuin om aan te geven dat de mensen welkom zijn om bij u te komen kijken en te kopen en dat u deelnemer bent van “Schuurverkoop Oldemarkt”. Er zal een plattegrond gemaakt worden met alle deelnemende adressen. Zo kan er een leuke route uitgestippeld worden om te sneupen, te kijken en op koopjesjacht te gaan door Oldemarkt. Deze plattegrond zal bij de deelnemende adressen verkrijgbaar zijn. Deelnemen aan Schuurverkoop Oldemarkt kan voor 1 euro. Bij opgave zult u informatie ontvangen hoe deze euro te voldoen.

Wilt u ook graag meedoen met de Schuurverkoop dan kunt u een bericht met uw naam en adres sturen naar de Facebookpagina van “Schuurverkoop Oldemarkt”. Hierop kunt u ook alle informatie vinden. Ook kunt u bellen of een bericht sturen naar Heidi de Vries 06-41172815.

De winkeliers van Oldemarkt zullen ook inhaken op deze 4e editie van de Schuurverkoop. Zij zullen op deze dag zorgen voor leuke aanbiedingen en dat is natuurlijk mooi meegenomen! Ook zal er op deze dag een Open dag plaats vinden in dorpsservicecentrum De Landerijen en worden de bewoners van De Landerijen in de gelegenheid gesteld om hun overtollige spulletjes te verkopen.

We hopen met z’n allen natuurlijk dat dit ook weer een gezellige dag voor Oldemarkt wordt met veel deelnemers en kopers!

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X