Home / Nieuws uit de Kop / Blokzijl / t Lam ontmoet kindertheater: De Dwerg

t Lam ontmoet kindertheater: De Dwerg

In de familievoorstelling De Dwerg brengt Fratelli Fiasco zijn clownskunsten, zonder een enkel mensenwoord te gebruiken. Wanneer de dwerg bij thuiskomst in plaats van zijn tamme kraai  een gouden ei in de kooi vindt, besluit hij het ei zelf uit te broeden. Het wordt almaar groter en dan breekt het open! Een piepklein kuikentje wordt geboren, waar de dwerg zijn handen vol aan heeft. De dwerg gaat zozeer op in zijn taak als opvoeder, dat hij zich een echte vogel waant wanneer hij plotseling kan zingen!

De Dwerg is een kleine, intieme voorstelling over geboorte, liefde en zorgzaamheid. Een sprookje op de grens van droom en werkelijkheid. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 tot en met 10 jaar. Het duurt ongeveer 45 minuten.

Jeanmarie Bevort, alias Fratelli Fiasco, volgde een opleiding bij de theaterschool van Jacques Lecoq in Parijs. Daarna begaf hij zich op het clownspad. Sindsdien treedt hij, nu al ongeveer 33 jaar, op met zijn poëtisch clownstheater in binnen- en buitenland.

t Lam ontmoet kindertheater:
Fratelli Fiasco speelt De Dwerg

Zo 22 april 2018 15.00 uur
Breestraat 2
8356DL Blokzijl

Voorverkoop: Coop Blokzijl Veenstra (adres = Boffersweidje 35 Blokzijl) en Steenwijk’s Boekhuys (Markt in Steenwijk)
€ 5,- voor volwassenen; kinderen tot en met 10 jaar gratis
Reserveren: karin@karinklomp.nl
Ook kaartverkoop in t Lam (tenzij uitverkocht)

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X