Home / Nieuws uit de Kop / Marijenkampen / Zaterdag kofferbakverkoop Marijenkampen

Zaterdag kofferbakverkoop Marijenkampen

Op zaterdagmiddag 14 april houdt buurtvereniging Marijenkampen een kofferbakverkoop. Deze gezellige verkoop vindt rondom het buurthuis te Marijenkampen plaats. Er zal een diversiteit aan spullen te koop worden aangeboden. De bedoeling is dat er ook echt vanuit de kofferbak van de auto verkocht gaat worden. Er is nog plaats voor een beperkt aantal auto’s/verkopers. Om het geheel laagdrempelig te houden zijn er geen kosten aan verbonden. Opgave kan bij Ronald Kranendonk 06-51561422. De markt begint om 14.00 uur en zal tot 17.00 uur duren.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X