Home / Gezondheid / Contactmiddag van de kbo-pcob te steenwijk

Contactmiddag van de kbo-pcob te steenwijk

Op donderdagmiddag 19 April 2018 om 14.00 uur, organiseert de plaatselijke afdeling van de ouderen vereniging KBO-PCOB weer een contactmiddag, de laatste van dit seizoen, in de recreatiezaal van de Meenthehof te Steenwijk. Naast de gebruikelijke agendapunten, samenzang en het genot van koffie of thee, zal deze middag verzorgd worden door dhr.J.Mensink, oud directeur van de Maatschappij van Weldadigheid. In het kader van het 200 jarig bestaan van deze maatschappij zal hij een lezing houden over de geschiedenis aan de hand van unieke beelden. De maatschappij bestond uit kolonies in Willemsoord, Wilhelminaoord en Frederiksoord. Maar ook de strafkolonie Veenhuizen, Het Gesticht in Balkbrug en de Ommerschans behoorde tot dit geheel.

Leden en gasten zijn van harte welkom en de toegang is vrij. We sluiten het seizoen af met het traditionele reisje. Op Woensdag 16 Mei gaan we naar het jopie huisman museum in Workum.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X