Home / Cultuur / Expositie VUSO jaarlijks terugkerend hoogtepunt

Expositie VUSO jaarlijks terugkerend hoogtepunt

Zaterdag 21 april a.s. houdt de VUSO (Volksuniversiteit Meppel, Steenwijkerland en Westerveld) weer haar jaarlijkse expositie in Galerie Steenwijk. Cursisten van de VUSO werken het hele jaar toe naar deze expositie welke wordt gehouden aan het einde van het cursusseizoen.

Cursisten van beeldende vorming, fotografie en creatieve cursussen van de VUSO tonen hun gemaakte werk. Prachtige portretten, schilderijen en vergezichten hangen ten toongesteld. Dit jaar is er een prominente plaats voor gemaakte foto’s. Ook werken van deelnemers van de nieuwe cursussen ‘ handlettering’ en ‘quilten en patchwork’ zullen te zien zijn.

De expositie zal om 11.00 uur worden geopend door dhr. Piet Hendriks, archivaris van het Hildo Krop Museum te Steenwijk.
Aansluitend is de expositie te bezichtigen tot 12.30 uur. Op andere dagen is De Galerie (Meppelerweg 47 te Steenwijk, boven de bibliotheek) geopend van 13.30-17.00 uur. De expositie is tot en met donderdag 26 april te bezichtigen, zondags gesloten.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X