Home / Gezondheid / Interactieve lezing Medicinale Cannabis in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg

Interactieve lezing Medicinale Cannabis in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg

De patient staat centraal

Op donderdag 19 april van 19.00 tot 21.00 uur is er een lezing over medicinale cannabis.  Vanaf 18.45 is iedereen welkom voor koffie of thee. Het wordt gehouden in de Multifunctionele Ruimte, op de eerste verdieping van Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Rene Barendse geeft een interactieve lezing voor patiënten die reeds medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom maar de nadruk ligt bij de patiënt.

Steeds meer mensen worden wakker in het feit hoe heilzaam cannabis kan zijn en hoe  breed inzetbaar tegen allerlei aandoeningen en ziekten. Het is een algemene lezing voor beginnende patiënten. Met zijn achtergrond als regressie- en reïncarnatie therapeut is Rene zich ervan bewust wat cannabis lichamelijk en geestelijk kan betekenen. Tevens is Rene  ervaringsdeskundig met cannabis en zenuwpijnen.

De lezing duurt ongeveer een uur qua spreektijd. Er is tussentijds voldoende gelegenheid om persoonlijke vragen van mensen te beantwoorden. Rene en de meegebrachte ervaringsdeskundige patiënten willen anderen helpen in hun zoektocht naar gezondheid.

Daarom is de toegang deze avond gratis. Een donatie aan Stichting VMO, voor patiënten in deze materie wordt erg gewaardeerd, www.vergelijkingmedicinaleolie.org

De avond wordt georganiseerd door Stichting Transition Town Vollenhove, die normaliter een bijdrage voor koffie en thee vraagt. In dit geval neemt het team de kosten voor deze avond graag voor haar rekening en steunt hiermee de Stichting VMO.

Aanmelding is gewenst, gezien de verwachte belangstelling. U kunt zich opgeven via info@transitiontownvollenhove.nl of telefonisch bij Marja Geerdink 06-10565116.

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X