Home / Cultuur / RSG Tromp Meesters gaat weer internationaal!

RSG Tromp Meesters gaat weer internationaal!

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april staat de RSG Tromp Meesters in de internationale schijnwerpers. De school ontvangt leerlingen en collega’s uit Polen, Noorwegen, Oostenrijk, Estland, Duitsland en Spanje. Ook gaan leerlingen op reis naar Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Duitsland. Tijdens de uitwisseling staan er allerlei leerzame en leuke activiteiten op het programma.

Leerlingen werken aan een internationaal project waarbij ze leren samenwerken en de toeristische trekpleisters in de diverse steden en landen leren kennen. Ook staan er excursies naar Amsterdam en Texel op het programma. Donderdag staat voor de leerlingen havo en vwo ‘Debating Day’ op het programma en ’s avonds is er voor de hele groep die betrokken is bij de uitwisseling het muzikale spektakel Session Night Live. Diverse Nederlandse en buitenlandse artiesten treden dan op in De Meenthe.

Foto: RSG Tromp Meesters

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X