Home / Bedrijfsnieuws / Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in het Drukkerijmuseum Meppel 26 april

Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in het Drukkerijmuseum Meppel 26 april

Ergens slingert nog dat oude bronzen beeld van opa op zolder. Waar zijn die mooie oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars of ….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, organiseert het Drukkerijmuseum Meppel in samenwerking met Heritage Auctions Europe eenGRATIS TAXATIEDAG op donderdag 26 april. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur terecht in het Drukkerijmuseum Meppel, Kleine Oever 11 te Meppel. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen HAE, tel. 030-6063944.

Donderdag 26 april van 11.00 -16.00 uur
Drukkerijmuseum Meppel
Kleine Oever 11
7941 BK Meppel

0522-242565

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu