Home / Nieuwe berichten / Krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven in Bibliotheek Steenwijk

Krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven in Bibliotheek Steenwijk

Bijna elke dag heb je te maken met geld. Rekeningen die binnenkomen, boodschappen die betaald moeten worden of zakgeld voor je kind. Om te zorgen dat je elke maand rond komt, is inzicht in je inkomsten en uitgeven erg belangrijk. Daarom geeft Bibliotheek Kop van Overijssel een cursus Tel je geld.

Tel je geld is een online oefenprogramma dat je overzicht en inzicht geeft in je inkomsten en uitgaven. Je leert hoe je moet budgetteren, welke uitgaven je altijd hebt en wat goedkoper kan. Je leert keuzes te maken in je uitgaven. En heel belangrijk, je leert de online budgetplanner te gebruiken!

In 12 hoofdstukken biedt het programma hulp om goed met je geld om te gaan en om schulden te voorkomen. Je krijgt inzicht in je financiën.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Steenwijk en start op dinsdag 1 mei van 10.00 – 12.00 uur.  Deelname is gratis. Om zeker te zijn van deelname wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl of in je Bibliotheek.!

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X