Home / Nieuwe berichten / KennisLab in de meivakantie extra geopend

KennisLab in de meivakantie extra geopend

Het KennisLab in Bibliotheek Steenwijk is in de meivakantie extra geopend.

 

Woensdag 2 mei / tussen 14.00 uur tot 17.00 uur/

Thema: programmeren

Doelgroep: jeugd

Kosten: € 2,-

Kom gezellig met andere kinderen programmeren. Gebruik onze laptops of neem je eigen device (tablet/ laptop/ smartphone) mee.

 

Woensdag 9 mei / tussen 16.00-20.00 uur

Open inloop

Doelgroep: jeugd en volwassenen

U heeft tijdens deze open inloop de mogelijkheid om maximaal een half uur gebruik te maken van de apparatuur die daar staat. Alleen voor verbruikt materiaal wordt een vergoeding gevraagd.

 

Beide dagen is er begeleiding aanwezig om u te helpen of te informeren over de apparatuur.

 

Het KennisLab is een open digitale werkplaats, waar jong en oud kan (leren om te) werken met innovatieve technieken, zoals 3D-printers, 3D-pennen, lasercutter, HP sprout, vinylsnijder, oefenen in programmeren etc. Het KennisLab is elke zaterdag open van 10-12.30 uur, behalve de laatste zaterdag van de maand. Meer informatie vindt u op: www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X