Home / Cultuur / Landgoed Spiekerdorp Wanneperveen

Landgoed Spiekerdorp Wanneperveen

Aan de rand van de natuur in Wanneperveen verrijst binnenkort een landgoed met veel kastelen: Landgoed Spiekerdorp. Wij nodigen jullie van harte uit voor de opening van dit landgoed.
Waar: Bovenboerseweg, 7946 AE Wanneperveen (feestterrein) Wanneer: 12 mei 2018 Tijd: 15.00 uur
De toegangspoorten van Landgoed Spiekerdorp zijn 3 dagen lang gesloten voor bezoekers. Deze dagen hebben ruim 80 kinderen hard getimmerd en geknutseld met prachtige creaties als resultaat. Op dag 4 is het de hoogste tijd om het eindresultaat aan ouders, verzorgers en andere belangstellenden te tonen. De openingshandeling zal verricht worden door een deelnemer van Spiekerdorp en Wethouder Akkerman van de gemeente Steenwijkerland.

Over Spiekerdorp
Spiekerdorp Wanneperveen is eind 2017 ontstaan door een initiatief van een aantal betrokken Venegers. In 2018 zal dit leuke kinderevenement voor het eerst plaatsvinden.
Datum: 9 tot en met 12 mei (woensdag middag tot en met zaterdag).
Doelgroep: Kinderen uit Wanneperveen (en omliggende dorpen: Giethoorn, Nijeveen, Kolderveen en Belt Schutsloot) in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar.
Spiekerdorp is een kinderevenement naar voorbeeld van Huttendorp in Staphorst. Het programma bestaat onder ander uit ontwerpen, timmeren, zagen, bouwen, versieren. Daarnaast zijn er leuke randactiviteiten. Een ding staat vast: We gaan een (kinder)feestje bouwen. Meters hout, tientallen pallets, voldoende gereedschap, emmers vol spijkers, eten, drinken… Er komt veel bij kijken. Samen veel plezier hebben en leuke activiteiten ondernemen. Daar gaat het vooral om.
Vragen? Stel ze via spiekerdorp@gmail.com
Volg ons! facebook.com/SpiekerdorpWanneperveen

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X