Home / Jongeren / Leuke kinderactiviteit in Buitencentrum Weerribben

Leuke kinderactiviteit in Buitencentrum Weerribben

Kom je ook naar het Buitencentrum? We gaan iets moois maken.

Woensdag 2 mei gaan we knutselen en verven met hout ! Je gaat iets prachtigs maken voor je slaapkamer.  Kom meedoen en neem je vriendje en vriendinnetje maar mee !

Meld je snel aan bij Buitencentrum Weerribben.

Datum: woensdag 2 mei

Start:    14.00 uur – 15.30 uur

Kosten: € 5 per persoon

Aanmelden:  Buitencentrum  Weerribben  0561 477272

E-Mail:  Excursies-Weerribben@staatsbosbeheer.nl

 

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu