Home / Jongeren / Dire Straits’ Brothers in Arms, het complete album live!

Dire Straits’ Brothers in Arms, het complete album live!

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, Previewavond en  Dire Straits.

Over een kleine mol 2+
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder. Deze kindervoorstelling is te zien op woensdag 2 mei, aanvang 14.00 uur.

Previewavond
Dinsdag 8 mei om 20.00 uur is er een speciale PreviewAvond georganiseerd. Tijdens deze avond komen diverse artiesten langs die een kort optreden geven, worden er korte presentaties gegeven over voorstellingen, ziet u trailers, kortom u krijgt een kijkje in het nieuwe theaterseizoen! Reserveer gratis uw kaarten voor de PreviewAvond snel en makkelijk via onze website.

Dire Straits
Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band. Deze voorstelling is te zien op woensdag 9 mei, aanvang 20.00 uur.

Ook te zien in De Meenthe:
The Mon Amour Band op 12 mei. Stef Bos & Band op 17 mei. Boerenblond op 18 mei. The Story of the LSB Experience op 19 mei. Twee Recht Twee Averecht op 25 en 26 mei. Arjan Erkel op 30 mei.

 

 

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu