Home / Bedrijfsnieuws / Arjen Mol nieuwe directeur NoordWestGroep

Arjen Mol nieuwe directeur NoordWestGroep

Met ingang van 1 juni wordt Arjen Mol algemeen directeur van NoordWestGroep. Hij volgt hiermee Henry Wullink op, die als interim directeur vanaf 1 september leiding heeft gegeven aan het bedrijf.

In het najaar van 2017 heeft Wullink gesignaleerd dat NoordWestGroep te hoge kosten heeft. In overleg met de Raad van Commissarissen en de gemeente Steenwijkerland is een plan gemaakt om de organisatie toekomstbestendig te maken.

De Raad van Commissarissen en aandeelhouder, de gemeente Steenwijkerland, zijn verheugd met de aanstelling van Arjen Mol, voor de opvolging van het ingezette beleid.

Arjen Mol zal de komende periode gestalte geven aan de transitie van NoordWestGroep, van  waaruit dit bedrijf wordt ingericht voor de toekomst.

Mol is woonachtig in Vledder en bekend met de omgeving.  Hij is voorheen werkzaam geweest bij KPMG. Op dit moment is hij verbonden aan het adviesbureau Repart B.V. waar hij opdrachten op strategisch en tactisch niveau uitvoert bij diverse bedrijven.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X