Home / Muziek / Open podium Park Rams Woerthe weer van start

Open podium Park Rams Woerthe weer van start

Op zondag 6 mei a.s. organiseert activiteitengroep “de Steenworp” weer een open podium om en nabij de Theekoepel van Park Rams Woerthe. Heb je zin om een lied te zingen, een mop of een leuk verhaal te vertellen, een gedicht voor te dragen of je band te presenteren, grijp je kans! Je kunt je opgeven via desteenworp@hotmail.com, of kom gezellig langs op bovenstaande datum. 6 mei staan in ieder geval Edwin en dochter Malou Hagedoorn op het op podium, de Dames van boven en Wi’j en Loose the Shoes. En we hopen op nog meer aanmeldingen. Komend seizoen zal Rabo Theater De Meenthe het open podium weer ondersteunen met o.a. tenten en horecafaciliteiten. “De Steenworp op podium” is een groep vrijwilligers die zich inzet om het park Rams Woerthe leefbaar te houden. De Steenworp is door afscheid van een aantal vrijwilligers wel weer op zoek naar nieuwe mensen die zich aan kunnen melden bij bovenstaand emailadres.

De Open podiums zijn altijd de eerste zondag van de maand de gehele zomerperiode door en starten rond de klok van 15.00 uur.

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X