Home / Bedrijfsnieuws / Willemsoord loopt warm voor zonne-energie

Willemsoord loopt warm voor zonne-energie

Kom naar de dorpsbijeenkomst op 16 mei

In Willemsoord is nog veel energiewinst te halen. Bart Kraan, Jeroen van der Linden, Randy Leeper, Arjan Stroeve en Volkert Roos van Duurzaam Willemsoord willen met zo veel mogelijk dorpsgenoten aan de slag om daar werk van te maken. Na o.a. een ledlampenactie en een avond over isolatie is er nu de actie ‘Willemsoord loopt warm voor zonne-energie’. Op woensdag 16 mei vindt in Café De Steen een bewonersavond plaats, aanvang 19.30 uur. Er is informatie over zonnepanelen op eigen dak, incl. een collectief inkoop-aanbod. Aanvang: 19.30 uur.

Duurzaam Willemsoord werkt samen met Buurkracht. Met als doel het dorp in rap tempo te verduurzamen. Goed voor het milieu én voor de portemonnee. Via buurkracht.nl/willemsoord houdt het team dorpsgenoten op de hoogte van acties en activiteiten. Daar kunnen inwoners zich ook al aanmelden voor de inkoopactie van zonnepanelen.

Het bedrijf ‘Bespaarpartner’ uit Steenwijk-Tuk informeert deze avond alle aanwezigen over de verschillende soorten zonnepanelen. Het bedrijf geeft informatie over prijzen, kwaliteit en de mogelijkheden tot collectief inkopen. Zij nemen diverse panelen mee. Er is ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Inwoners krijgen op deze avond direct de mogelijkheid om een offerte op te vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan op buurkracht.nl/willemsoord. Inwoners van Steenwijkerland die ook met hun buurt of dorp energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Buurkracht via buurtbegeleider Alex de Ruiter (alex@buurkracht.nl).

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X