Home / Nieuwe berichten / 20e Scootmobieltocht in Steenwijk

20e Scootmobieltocht in Steenwijk

Op vrijdag 1juni a.s. wordt voor de 20e keer weer de jaarlijkse scootmobieltocht georganiseerd.

Onder leiding van een vaste groep vrijwilligers, wordt een rondje Steenwijkerland gereden. In Willemsoord wordt een lunch-pauze gehouden, waarna in de middag de terugtocht wordt aanvaard.

Deelname staat open voor scootmobielers in Steenwijkerland.

Om 10.00 uur is het verzamelen in het restaurant van Fletcher Steenwijk aan de Woldmeentherand 15, waarna om 10.30 het startschot gegeven zal worden.

In de middag wordt de dag ook weer afgesloten bij Fletcher Steenwijk, waar aan de deelnemers en vrijwilligers nog een drankje zal worden aangeboden.

Buiten de jaarlijkse bijdrage van de Gehandicaptenraad heeft de organisatie van de scootmobieltocht (Gehandicaptensoos de Klincke) eveneens een sponsorbijdrage ontvangen van de Stichting O(oud) P(papier) A(actie).  OPA haalt in Steenwijk oud papier op. Met de opbrengst van het oude papier worden ieder jaar vele goede doelen ondersteund.

Van deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 10, –  Opgave voor deelname kan telefonisch bij mevr. E. Noordanus, tel. 0521-514221 (afwezig van 9 t/m 21 mei!!) of bij mevr. M. Maters, tel. 0521-511004.

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X