Home / Nieuwe berichten / Mindfulness wandeling in de Weerribben

Mindfulness wandeling in de Weerribben

Stilte, tot rust komen, luisteren naar de kwetterende vogeltjes, bent u daar ook zo aan toe ? Hoort u de bladeren aan de bomen wel eens ruisen ? Wilt u ook even tot rust komen in de natuur ? Ga dan met ons mee. Staatsbosbeheer organiseert een mindfulness wandeling met onze gekwalificeerde gids Agnes Jaspers. We lopen samen in stilte en gaan met onze bewuste aandacht in het hier en nu. De natuur speelt een grote rol en tijdens de wandeling leren we onze zintuigen optimaal te gebruiken. U doet een aantal praktisch toepasbare oefeningen die je steeds weer kunt gebruiken in het dagelijkse leven.

Wil je minder in je hoofd, en meer in je lichaam zijn? Ben je graag buiten in de natuur? Wil je je stress even achter je laten ?  Meld je dan gauw aan.

Datum:             zondag 6 mei
Start:                 10.30-12.00 uur
Startpunt:        Buitencentrum Weerribben, Hoogeweg 27, Ossenzijl
Aanmelden :    bij Buitencentrum Weerribben
Telefoon:         0561-477272.
Mail :                excursies-weerribben@staatsbosbeheer.
Kosten:            €8,50 per persoon

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X