Home / Cultuur / Testloop KolonieLoop

Testloop KolonieLoop

Nog een paar weken en dan is het zover: de vijfde editie van de KolonieLoop. Om enthousiastelingen en fanatieke hardlopers goed voor te bereiden op de 2,5 | 5 | 10  en 21,1 kilometer bieden we een professionele testloop aan. De testloop wordt georganiseerd door Sportplan Nederland uit Nijensleek.
Testloop: 5 mei
De testloop is onderdeel van een nieuwe, sportieve samenwerking dit jaar met Sportplan Nederland. Op 5 mei kun je meedoen met de testloop onder begeleiding van SPN trainers Jenny Middelbrink en Wiebo Walstra.

Twijfel je nog welke afstand je wilt gaan lopen? Of wil je het parcours alvast een keer verkennen? Meld je dan aan voor de testloop! Aanmelden kan via Sportplan Nederland of Facebook (KolonieLoop)

We starten om 10:00 uur met een gezamenlijke warming up, waarna ieder voor zich zijn eigen afstand kan gaan lopen. Tijdens de testloop zullen de trainers de 5 en 10km afstand meelopen.

Deelname is gratis.

Startlocatie: Huis van Weldadigheid te Frederiksoord (start- en finishplek van de KolonieLoop).

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X