Home / Bedrijfsnieuws / Unieke Vroege vogel vaartocht met de boswachter

Unieke Vroege vogel vaartocht met de boswachter

Voel de lentezon opkomen, zie de natuur ontwaken en ervaar het frisse buitenleven. ‘sOchtends vroeg is de natuur zo mooi  en zo stil. De kans om een bijzonder dier tegen te komen is ‘sochtends heel groot, want dan is er nog niemand in het gebied. Voor ons is het vroeg, maar de dieren zijn allang wakker om eten te zoeken. Ga mee en laat je verrassen. Het kabbelende water en de stilte krijg je er gratis bij.

Vergeet vooral je fotocamera niet. Het levert mooie plaatjes op. Omdat je in een open boot bent, beleef je de natuur van heel dichtbij. Uiteraard vertelt de boswachter veel, over de natuur en over het gebied. Na deze prachtige reis zal er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor ons klaar staan en kunt u nog napraten met elkaar én zelfs ook met de boswachter. Deze vaartocht is uniek en eenmalig, dus geef je snel op want vol = vol.

Meld je snel aan bij Buitencentrum Weerribben

Datum: donderdag 10 mei
Start: 7.00 uur Buitencentrum Weerribben, Hoogeweg 27 Ossenzijl
Duur: 2 uur
Kosten: € 19,95
Aanmelden: Buitencentrum Weerribben telefoon:  0561-477272
Email:  excursies-weerribben@staatsbosbeheer.nl
http://www.facebook.com/StaatsbosbeheerWeerribben

Adres:       Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Telefoon:  0561-477272

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X