Home / Cultuur / Cultuur op de Pasar Siang in Taman Indonesia

Cultuur op de Pasar Siang in Taman Indonesia

Genieten van de Indonesische cultuur op de kleinste, maar  gezelligste Indische markt van het Noorden

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. Alweer de 12e Pasar Siang wordt dit jaar gehouden op 5 en 6 mei 2018. Dit jaar vol cultuur en workshops. Zodat de bezoekers zelf de  Indonesische cultuur kunnen beleven.

 Krontjong Toegoe Modern geeft een show op zaterdag, waarbij de voetjes van de vloer kunnen. Naast de traditionele krontjong zullen zij ook een set Indische sing-a-longs spelen waarbij je lekker mee kunt zingen!

Op zondag is er een Balinese dansworkshop en een demonstratie op het bamboe instrument de Angklung. Op zondag kun je genieten van de  kookkunsten van diverse  Indische kokkies en muziek van Indonesische zangeres Melanie Foeh.

Pasar Siang
Genieten van live muziek, meedoen met een Balinese dans of Angklung, het kan allemaal op de Pasar Siang in dierenpark Taman Indonesia. Uiteraard zijn er ook heerlijke Indonesische lekkernijen aanwezig, kun je snuffelen op de Indische markt en genieten van optredens van  Melanie Foeh en Krontjong Toegoe Modern. , Bali Kinderen kunnen zich verkleden in Indonesische kledij, kijken naar ‘Kantjil’, het wayang schimmenspel, of snuffelen tussen Indische kinderboeken. Daarnaast zijn er diverse kramen met (reis)informatie over Indonesië, sarong kebaya’s, kookgerei en nog veel meer. Meer informatie over het programma vindt u op www.taman-indonesia.nl

Taman Indonesia
De Pasar Siang wordt jaarlijks gehouden in Taman Indonesia. Dit exotische dierenpark in Kallenkote (bij Steenwijk) herbergt vele Indonesische dieren, een eethuisje en een winkel, waar een groot aanbod van Indonesische kleding, Aziatisch voedsel, batikstoffen en interieurartikelen worden verkocht. Een wandeling door de tuin van Taman Indonesia is een ontdekkingstocht: Indonesische vogels en kleine Aziatische zoogdieren in een sfeervol aangelegde tropische tuin.

Naam: Pasar Siang
Datum: 5 & 6 Mei 2018
Tijden: 12:00 – 18:00
Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote
Website: www.pasar-siang.nl / www.taman-indonesia.nl
Organisatie: Taman Indonesia
Email: info@taman-indonesia.nl

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X