Home / Cultuur / Speciaal optreden Actor Actor in Kalenberg

Speciaal optreden Actor Actor in Kalenberg

De Ierse singer-songwriter Rory McDonnell, beter bekend als Actor Actor zal naar Nederland komen voor zijn tweede tour, in samenwerking met de NS speelt Actor Actor onder andere in de stationshuiskamers van Rotterdam, Den Haag en Arnhem!

6 mei zal Actor Actor spelen in het Doevehuis in Kalenberg.

In hetzelfde genre als Paul Simon, Tom Waits en Leonard Cohen is Actor Actor’s muziek een soundtrack van een leven dat doet denken aan een veel eenvoudigere tijd en een onbewaakte eerlijkheid en openheid die zelden meer gezien wordt.
Na in het najaar van 2016 zijn debuut EP ‘Twisted Wrecks’ uitgebracht te hebben, dat veel goede reacties kreeg en de Clancy Brothers Songwriting-award won, besloot hij gelijk door te pakken met een internationale tour door Nederland, Duitsland en Ierland!

Na een periode waar Actor Actor druk bezig was met het schrijven van nieuw werk, was daar dan zijn 1e nieuwe single ‘The Man’, een nummer waar Actor Actor zijn Folk-kant meer naar voren laat komen. ‘The Man’ is ook de single van zijn gelijknamige EP dat 3 mei uitgebracht zal worden.

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X