Home / Nieuwe berichten / Fotoshoot Kampen met HCC

Fotoshoot Kampen met HCC

De HobbyComputerClub!IJssellanden (HCC) organiseert, op donderdagmiddag 17 mei 2018, een foto-wandeling in Kampen. We verzamelen ons bij Café de Unie, Ijsselkade 49, 8261 AG KAMPEN. Met een stadsgids maken we een wandeling langs de vele monumentale gebouwen en poorten van deze mooie Hanzestad. De route loopt vanaf de Koornmarktspoort en de Bovenkerk aan de zuidkant van de Stadsbrug, slingerend door het oude stadsdeel naar de noordkant van de Stadsbrug tot de Kogge-werf.

Parkeergelegenheid (gratis) bij het politiebureau tegenover het treinstation, in IJsselmuiden. Een unieke gelegenheid om dit in beeld vast te leggen met je digitale foto- of videocamera. Het aantal deelnemers is helaas begrensd. Opgave kan via onze website: http://ijssellanden.hcc.nl/ of per e-mail naar: ijssellanden@info.hcc.nl

Foto: http://ijssellanden.hcc.nl/

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X